Kwaliteit en persoonlijke aandacht

Snel slagen voor je rijbewijs en begeleid worden door een vakbekwame instructeur. Wij helpen jou op weg en zorgen ervoor dat je het felbegeerde rijbewijs snel in ontvangst mag nemen. Bij ons kies je voor kwaliteit en persoonlijke aandacht. Lees hier wat onze leerlingen over ons zeggen.

Rijles begeleiding bij faalangst of rijangst

Vind jij het spannend om de weg op te gaan of heb je last van faalangst of rijangst? Je bent niet de enige! Faalangst en rijangst hoeven echter geen enkele belemmering te zijn om je rijbewijs te halen. Rijschool Caspian is gespecialiseerd in het begeleiden van mensen met faalangst of rijangst. Wil jij je faalangst of rijangst ook overwinnen? Meld je dan snel aan bij Rijschool Caspian en haal ook je rijbewijs!

Versnelde rijopleiding “spoedcursus”

Wanneer het voor jou belangrijk is om je rijbewijs in een hele korte periode te halen, kun je kiezen voor een versnelde rijopleiding. Op die manier kun je binnen een vooraf vastgestelde periode worden klaargestoomd voor het praktijkexamen bij het CBR. Neem voor meer informatie over dit pakket vrijblijvend contact met ons op.

Tussentijdse Toets van het CBR

Als voorbereiding op het praktijkexamen kun je ervoor kiezen om na ongeveer driekwart van je rijopleiding een proefexamen te doen. Op die manier kun je je goed voorbereiden op het officiële praktijkexamen!

Opfriscursus

Heb je al jaren niet meer gereden of wil je extra zelfvertrouwen in het verkeer opbouwen? Kies dan voor een opfriscursus. Onze ervaren instructeur helpt je op een persoonlijke en discrete manier je zekerheid in het verkeer te vergroten zodat je weer ontspannen aan het verkeer kunt deelnemen. Alle essentiële onderdelen van het rijden komen in de opfriscursus aan de orde.